Dé ontwikkelaar van gezonde gebieden

Verbinden en creatieve oplossingen bedenken. Urban Sync weet als geen ander hoe dat moet. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we gezonde en duurzame gebieden. Van steden tot buurten en van gebouwen tot gemeenschappen. Ons doel: met bewoners, bedrijven en overheden zorgen voor leefomgevingen waarin mensen gezond en gelukkig leven. Nu én in de toekomst.

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Dit brengt complexe maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Hoe houden we steden leefbaar en gezond als er steeds meer mensen willen en komen wonen? En hoe zorgen we ervoor dat steden met zoveel inwoners energieneutraal en klimaatbestendig zijn? Die vragen maken gezonde gebiedsontwikkeling belangrijker, actueler en relevanter dan ooit. Dit vraagt om radicale verandering. Van iedereen. Wij zetten die verandering in gang door te Syncen. Met andere woorden: wij verbinden bewoners, bedrijven en overheden met elkaar, zodat wensen, dromen, economische belangen en duurzame oplossingen samenkomen. Op die manier maken we de wereld een beetje gezonder en gelukkiger.

Thema

Gezonde vitale gemeenschap

Thema

Gezonde buurt

Thema

Gezonde stad

Gezonde vitale gemeenschap

Goed contact met de buren en een prettige straat waar jong en oud zich thuis voelt… Het klinkt zo logisch. Toch is er vaak te weinig oog voor deze behoeften in bouwprojecten. Terwijl sociale veiligheid en ontmoeting essentieel zijn voor een gezond leven. Wij houden altijd rekening met menselijke, zachte waarden in onze concepten en projecten.

Bekijk projecten

Gezonde buurt

Uit onderzoek blijkt dat er gebieden zijn waar mensen significant ouder worden dan elders in de wereld. De reden? De mensen in deze gebieden houden er negen gewoonten op na waarvan is aangetoond dat dit leidt tot een gezonder leven. Deze gewoonten vatten wij in een praktisch model. Hiermee ontwikkelen we samen met onze partners gezonde buurten en gebouwen.

Bekijk projecten

Gezonde stad

Een gezonde en duurzame stad is essentieel voor een prettig leven nu en in de toekomst. Afgelopen jaren verdienden wij onze sporen in het aanjagen van vernieuwingsprocessen op het gebied van klimaatadaptatie en duurzame co-creatie.

Bekijk projecten

Kom in contact

Heb je een project om te bespreken? Zie jij een kans die voor het grijpen ligt? Of word je ook enthousiast van waarde brengen naar een plek?
Neem dan contact met ons op via info@urbansync.nl