fbpx
Menu
Overstijg kennis
ontketen creativiteit

stedelijke
ontwikkeling
nieuwe stijl

INNOVATIE IN VASTGOED

Stedelijke projectontwikkeling is in transitie. Waar de rol van de lokale overheid afneemt, neemt die van de markt toe. Dit leidt tot meer focus op economische belangen en minder op de maatschappelijke waarde van een gebied of vastgoed. Urban Sync wil evenwicht creëren en plekken maken die aantrekkelijk, duurzaam en betekenisvol zijn voor ontwikkelaars, overheden, makers en vooral voor gebruikers.

STADSE WAARMAKERS

Wij zijn bedenkers en waarmakers van stedelijke plekken waar maatschappelijke betekenis en economische waarde samen optrekken en groeien. Waar mensen zich met elkaar en de omgeving kunnen verbinden en zich onderdeel voelen van een samenhangend geheel: een wijk, een stadsdeel, een stad. Plekken waar mensen zich gezonder en gelukkiger voelen in wonen, werken en verblijven.

GELIJKWAARDIGE BELANGEN

We hebben een visie tot in elke vezel over hoe je mens, gebied, gebouw, innovaties en belangen bij elkaar kan brengen. We nemen de behoeften van de gebruikers en de mogelijkheden van de plek als vertrekpunt. Daaraan koppelen we partijen en oplossingen die de specifieke invulling waar kunnen maken of overstijgen. Dit is onze absolute kracht en expertise, wij noemen dit syncen. Het leidt tot de vernieuwende en gedurfde concepten die ons kenmerken. Ook syncen we in de uitvoeringsfase van een project; in de rol van regisseur stemmen we steeds af met het team van betrokken partijen, zodat er ook daadwerkelijk van de grond komt wat we hebben bedacht. Zo werkt Urban Sync aan plekken om van te houden.

SUCCESVOLLE SAMENWERKING

Wat zeggen onze partners over samenwerking met Urban Sync?

Wat mij betreft is de toegevoegde waarde van Urban Sync jullie verbindende vermogen tussen het harde element van vastgoedontwikkeling (ontwerp, kosten en opbrengsten) en het zachte element van vastgoedontwikkeling (het overbrengen van de juiste boodschap, het zoeken en leggen van de verbinding met de buurt). Hierbij waarderen we jullie inzet, die niet beperkt is van 9 tot 5, en persoonlijke betrokkenheid. (Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV)

 

 

 

 

 

WERKEN BIJ URBAN SYNC?

We hebben regelmatig vacatures voor aanpakkers en creatieve gebiedsontwikkelaars.

 

 

 

 

 

 

De sync methode