Associate

Berci Florian

Berci is al zo’n 27 jaar actief in het fysieke domein, met een passie voor maatschappelijke opgaven en collaboratieve planprocessen. ‘Mensen maken de stad!’ Inmiddels heeft hij vanaf verschillende kanten van de tafel daaraan een bijdrage mogen leveren.

Berci heeft ervaring als allround manager, adviseur en als strateeg in uiteenlopende projecten voor diverse overheden,  projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, wooncorporaties, prominente kennisinstellingen zoals de VU, UvA, de Hogeschool van Amsterdam en publieke organisaties waaronder de Politie-eenheden van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en landelijk.

In de initiële fase van projecten en programma’s is hij de spil als kwartiermaker en verbinder. Hij kijkt met daarbij altijd integraal; naar de hardware, software en orgware die nodig is om programma’s en projecten in gang te zetten en te realiseren. Design Thinking is daarbij Berci’s leidraad gecombineerd met de verbeeldingskracht en het ondernemerschap van betrokkenen ‘de Haarlemmerolie’ om van gedeelde ambities tot concrete uitvoeringsprogramma’s en plannen met impact te komen.