Vacature Medior adviseur

MEDIOR ADVISEUR GEZONDE GEBIEDSONTWIKKELING 0,8 -1,0 FTE 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je echt een verschil maken in de wereld van stedelijke ontwikkeling? Word dan onderdeel van ons team van gezonde gebiedsontwikkelaars. Als medior Urban Sync adviseur werk je zelfstandig of samen met een collega aan eigen projecten voor opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij een gebiedsontwikkelingsopgave binnen een gemeente, zit je in een tenderteam van een ontwikkelaar, of je bent aanjager in de duurzaamheidstransitie. Naast eigen opdrachten werk je samen met de andere teamleden aan co-creatie projecten. We doen dit vanuit ons kantoor in PLNT, het centrum van innovation and entrepreneurship in het centrum van Leiden. Ons team is zeer divers en bestaat uit planologen, stedenbouwkundigen, juristen en ontwerpers. 

URBAN SYNC: GEZONDE GEBIEDSONTWIKKELAARS 

Verbinden en creatieve oplossingen bedenken. Urban Sync weet als geen ander hoe dat moet. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we gezonde en duurzame gebieden. Van steden tot buurten en van gebouwen tot gemeenschappen. Ons doel: met bewoners, bedrijven en overheden zorgen voor leefomgevingen waarin mensen gezond en gelukkig leven. Nu én in de toekomst.  

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Dit brengt complexe maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Hoe houden we steden leefbaar en gezond als er steeds meer mensen willen en komen wonen? En hoe zorgen we ervoor dat steden met zoveel inwoners energieneutraal en klimaatbestendig zijn? Die vragen maken gezonde gebiedsontwikkeling belangrijker, actueler en relevanter dan ooit. Dit vraagt om radicale verandering. Van iedereen. Wij zetten die verandering in gang door te Syncen. Met andere woorden: wij verbinden bewoners, bedrijven, kennisinstellingen en overheden met elkaar, zodat wensen, dromen, economische belangen en duurzame oplossingen samenkomen. Op die manier maken we de wereld een beetje gezonder en gelukkiger, te beginnen bij je eigen buurt.  

Een aantal voorbeelden waar wij lessen van gezonde gebiedsontwikkeling hebben toegepast zijn: 

ONDERNEMENDE DOORPAKKERS GEZOCHT 

Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, bij een gemeente, of een adviesbureau. Je hebt ervaring in projecten in binnenstedelijke (her)ontwikkeling en duurzaamheid. Je kan schrijven en hebt een passie voor de stad. Je bent creatief en kan zelfstandig kan opereren.  Je kan goed communiceren en bent niet bang om voor de groep te staan. 

Daarnaast ben je een echte netwerker en ben je bereid om door te werken als er een deadline is. 

Je hebt een opleiding planologie, bestuurskunde, stedenbouw of vergelijkbaar op de universiteit afgerond.  

WIJ BIEDEN 

Bij ons word je onderdeel van een creatief team met ervaren partners en frisse, jonge medewerkers. Als medior adviseur heb je een zelfstandige rol, maar je werkt ook mee aan de kennisoverdracht in het team. Je krijgt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief en groeiend bedrijf. Doordat wij samenwerken met profit, non-profit, kennisinstellingen en bewoners krijg je de kans om je snel te ontwikkelen in een groeiende markt van gezonde gebiedsontwikkeling. Wij bieden je een contract aan voor 4-5 dagen per week. 


Info@urbansync.nl
071 207 0073