Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen projectleider met expertise in duurzaamheid en gezonde stedelijke ontwikkeling. Haar communicatieachtergrond en nieuwsgierige blik zet ze graag in om anderen te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen. Denk aan de energietransitie of de komst van een nieuwe wijk.
Van nature is Annemiek een verbinder met een groot inlevingsvermogen. Ze is gewend om in projecten te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders. En in een rol als gespreksleider of talkshowhost is ze helemaal in haar element.

Wessel is een ervaren adviseur en stadmaker. Als adviseur heeft hij veel ervaring opgedaan in gebiedsontwikkeling en participatietrajecten. Zowel in opdracht van gemeenten als voor vastgoedpartijen. Hij is een stevige en creatieve strateeg die coalities en samenwerkingsverbanden smeedt op basis van een creatieve visie. Hij heeft een talent om coalities te smeden en om te zetten tot actie.  

Naast zijn werk als adviseur heeft hij veel ervaring opgedaan als stadsmaker en sociaal ondernemer. Hij heeft een buurtmoestuin opgezet en als investeerder op eigen risico een sociaal maatschappelijk restaurant ontwikkeld en gebouwd. Hierbij heeft hij veel ervaring en een groot netwerk opgebouwd bij investeerders en sociaal maatschappelijke fondsen. 

Wessel werkt sinds 2015 -regelmatig in opdracht van gemeenten- aan projecten en programma’s waar samenwerking met stadspartners en bewoners centraal staat. In de afgelopen jaren heeft hij daardoor een groot lokaal netwerk opgebouwd met stadsmakers, maatschappelijke organisaties en kunstenaar