Berci is al zo’n 27 jaar actief in het fysieke domein, met een passie voor maatschappelijke opgaven en collaboratieve planprocessen. ‘Mensen maken de stad!’ Inmiddels heeft hij vanaf verschillende kanten van de tafel daaraan een bijdrage mogen leveren.

Berci heeft ervaring als allround manager, adviseur en als strateeg in uiteenlopende projecten voor diverse overheden,  projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, wooncorporaties, prominente kennisinstellingen zoals de VU, UvA, de Hogeschool van Amsterdam en publieke organisaties waaronder de Politie-eenheden van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en landelijk.

In de initiële fase van projecten en programma’s is hij de spil als kwartiermaker en verbinder. Hij kijkt met daarbij altijd integraal; naar de hardware, software en orgware die nodig is om programma’s en projecten in gang te zetten en te realiseren. Design Thinking is daarbij Berci’s leidraad gecombineerd met de verbeeldingskracht en het ondernemerschap van betrokkenen ‘de Haarlemmerolie’ om van gedeelde ambities tot concrete uitvoeringsprogramma’s en plannen met impact te komen.

Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen projectleider met expertise in duurzaamheid en gezonde stedelijke ontwikkeling. Haar communicatieachtergrond en nieuwsgierige blik zet ze graag in om anderen te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen. Denk aan de energietransitie of de komst van een nieuwe wijk.
Van nature is Annemiek een verbinder met een groot inlevingsvermogen. Ze is gewend om in projecten te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders. En in een rol als gespreksleider of talkshowhost is ze helemaal in haar element.