Werken aan verrassende en integrale oplossingen met een toekomstvisie; Esther stelt de mens centraal, zonder de andere belanghebbenden uit het oog te verliezen, creatief, positief en realistisch.

“Droom groot, ook als je klein begint, wat is het ideaal, wat is je doel? Wat ik het doe, is deze ambitie omzetten naar een haalbaar plan, zonder die droom uit het oog te verliezen.”

Esther heeft als architect ruime ervaring met het ontwerpen van gebouwen voor wonen, werken en leren, duurzame architectuur en uitdagende groene buitenruimten voor en met kinderen. Ze houdt van bouwen aan een omgeving waar iedereen zijn plek kan vinden, van ruimte scheppen en mogelijkheden creëren, door te focussen op de kansen en kwaliteiten. Ze kent het speelveld van bouwers en ontwikkelaars, maar ook de wensen van de gebruikers van gebouwen en gebieden. Door te vragen, verbinden en verbeelden brengt ze de wensen en ambities van de stakeholders bij elkaar.

Bart is een ervaren conceptontwikkelaar en stadmaker. Sinds april 2022 is Bart werkzaam voor Urban Sync, en hiervoor werkte hij 17 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij heeft een talent om coalities en samenwerkingen te smeden en om deze om te zetten tot actie, mooie projecten en goede teams. Hij heeft meerdere bedrijfsverzamelgebouwen en straten (bloeiplaatsen en bloeistraten) bedacht en opgezet in Amsterdam. Bart heeft als investeerder op eigen risico een succesvolle club en restaurant ontwikkeld, met een bijbehorende buurttuin en vele kunstprojecten in de binnen en buitenruimten. Hierbij heeft hij veel ervaring opgebouwd met alle aspecten van ontwikkelen (inclusief Tenders winnen), samen met investeerders, gebiedseigenaren, architecten, jeugdig publiek, kunstenaars, andere creatieven en allerhande eventorganisatoren, maar ook met gemeenteonderdelen en maatschappelijke organisaties.