Sanne zet haar analytisch vermogen in binnen projecten, maar is daarnaast ook verbinder. Zij zet strategieën uit met alle partijen die bij een ontwikkeling betrokken zijn, zoals bewoners, bedrijven, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers. Haar kracht ligt bij het bijeenbrengen van verschillende belangen binnen een project. Zij begeleidt participatie en co-creatietrajecten, heeft verschillende tendertrajecten gewonnen en is ook de drijvende kracht achter Sync City. Met Sync City heeft Urban Sync de ambitie om meetbaar te maken op welke manier ruimtelijke ingrepen effect hebben op onze gezondheid.

Zij geeft een project focus en ontwerpt de structuur waarin projecten worden uitgevoerd. Door haar ervaring als jurist in een corporate omgeving kan zij goed overweg met professionele partijen in de vastgoedwereld maar zij beheerst ook de taal van de gemeenschap. Zij is gedreven, consciëntieus, enthousiast en kan goed mensen en situaties inschatten.

Marion ziet kansen om gebouwen en locaties fijner en gezonder te maken voor mensen. Haar ervaring van meer dan 25 jaar in de conceptontwikkeling van woningen, winkels, kantoren en leisure combineert zij met lokale maatschappelijke ambities. Zo ontstaan plannen die veel waarde leveren. Marion is sterk in het neerzetten van strategische ambities en de vervolg stappen om deze dichterbij te brengen in een passend proces. Zij regelt de flow waarbinnen bedrijven, overheden en investeerders met enthousiasme en vertrouwen kunnen ondernemen en bouwen aan haalbare, gezonde en toekomstbestendige plannen. Marion is het aanspreekpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij Urban Sync.