Marion ziet kansen om gebouwen en locaties fijner en gezonder te maken voor mensen. Haar ervaring van meer dan 25 jaar in de conceptontwikkeling van woningen, winkels, kantoren en leisure combineert zij met lokale maatschappelijke ambities. Zo ontstaan plannen die veel waarde leveren. Marion is sterk in het neerzetten van strategische ambities en de vervolg stappen om deze dichterbij te brengen in een passend proces. Zij regelt de flow waarbinnen bedrijven, overheden en investeerders met enthousiasme en vertrouwen kunnen ondernemen en bouwen aan haalbare, gezonde en toekomstbestendige plannen. Marion is het aanspreekpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij Urban Sync.

Erik is een snelle denker die aan een half woord genoeg heeft voor een heel concept. Met een gecombineerde achtergrond van bouwkunde, planologie en urban strategies & design schakelt hij gemakkelijk tussen schaalniveaus. Zo kan hij grote concepten vertalen naar concrete ideeën die hij vervolgens het liefste mee helpt om te zetten in realiteit. Daarbij gebruikt hij praktisch ontwerp om ideeën tastbaar te maken en over te brengen.

Midden in het aardbevingsgebied heeft Erik veel ervaring opgedaan met complexe dossiers. Hij weet hoe je helder en eerlijk blijft communiceren, moet blijven luisteren, en bovenal de mens niet uit het oog te verliest.

Met zijn opleiding als technisch planoloog en een hart voor duurzaamheid en groen wil Per het ruimtelijk domein gezonder en toekomstbestendiger maken. Bij Urban Sync zet hij zijn technische achtergrond, analytisch denkvermogen en affiniteit met ICT in bij het meetbaar maken van gezondheid in het ruimtelijk domein.

Per heeft een brede interesse en een open geest. Dit tezamen met een holistisch wereldbeeld zorgt ervoor dat hij verschillende vraagstukken aan elkaar kan koppelen. Gezondheid, duurzaamheid, groen, mobiliteit zijn volgens Per allemaal thema’s die met elkaar verbonden zijn.