Urban Sync: gezonde gebiedsontwikkelaars 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je echt een verschil maken in de wereld van stedelijke ontwikkeling? Word dan onderdeel van ons team van gezonde gebiedsontwikkelaars. Als Urban Sync-adviseur werk je zelfstandig of samen met een collega aan eigen projecten voor opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij een gebiedsontwikkelingproject binnen een gemeente, werkt aan een ontwikkelprijsvraag voor een een ontwikkelaar of je bent met je team bezig gezonde concepten te ontwikkelen en te implementeren. Naast eigen opdrachten werk je samen aan stedelijke co-creatie projecten. We doen dit vanuit ons kantoor in PLNT, het centrum van innovation and entrepreneurship in het centrum van Leiden. Ons team is zeer divers en bestaat o.a. uit planologen, stedenbouwkundigen, sociologen, juristen en ontwerpers. Je wordt onderdeel van een gedreven creatief team met een mix van (zeer) ervaren medewerkers. 

Ondernemende doorpakkers gezocht! 

Urban Sync is op zoek naar gemotiveerde  junior, medior en senior adviseurs op HBO/WO niveau met een opleiding in bijv. de built environment, planologie, bestuurskunde en stedenbouw én met een passie voor gezond stedelijk leven. 

  • Junior adviseur: 0-2 jaar werkervaring met stedelijke ontwikkeling; 
  • Medior advsieur: minimaal 2 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau; 
  • Senior advsieur: meer dan 5 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau. 

Je bent creatief en kan zelfstandig opereren. Je kan schrijven, goed communiceren en bent niet bang om voor de groep te staan. Daarnaast ben je een echte netwerker en gemotiveerd om extra te werken als er een deadline is.  

Je krijgt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief en groeiend bedrijf. Doordat wij samenwerken met profit, non-profit, kennisinstellingen en bewoners, krijg je de kans om je snel te ontwikkelen in een groeiende markt van gezonde gebiedsontwikkeling. Wij bieden je een contract aan voor 4-5 dagen per week. 

Wij werken volgens het principe dat je overal kan werken (ook thuis). We organiseren regelmatig teamdagen en we gaan twee keer per jaar een paar dagen met elkaar brainstormen en samen werken aan de toekomst van ons bureau. 

Solliciteer nu in 10 minuten met onze online sollicitatie quizz (zie link hieronder). Je kan ook een motivatiebrief en CV opsturen naar info@urbansync.nl. 

 

 

Sanne zet haar analytisch vermogen in binnen projecten, maar is daarnaast ook verbinder. Zij zet strategieën uit met alle partijen die bij een ontwikkeling betrokken zijn, zoals bewoners, bedrijven, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers. Haar kracht ligt bij het bijeenbrengen van verschillende belangen binnen een project.

Zij geeft een project focus en ontwerpt de structuur waarin projecten worden uitgevoerd. Door haar ervaring in een corporate omgeving kan zij goed overweg met professionele partijen in de vastgoedwereld maar zij beheerst ook de taal van de gemeenschap. Zij is gedreven, consciëntieus, enthousiast en kan goed mensen en situaties inschatten.

Bijdragen aan een gezonde en prettige leefomgeving voor iedereen. Dat is Manon’s missie. Met een achtergrond in antropologie en sociologie richt zij zich het liefst op bottom-up initiatieven voor gezonde gebiedsontwikkeling en hoe je bewoners en gebruikers hiervoor kan mobiliseren. Lokale impact, daar is het haar om te doen! Zelf is ze kwartiermaker in de Haagse Schilderswijk waar ze al jaren met plezier woont. Manon is verder een all-round projectmanager met een ‘learning by doing’ mentaliteit. Ze heeft ruimschoots ervaring in de acquisitie, ontwikkeling en uitvoering van projecten. Manon is een echt rasoptimist, ondernemend en verbinder.

Elk ontwikkelproces is complex. Ben weet, met zijn ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling, de processen helder te maken en het project verder te brengen. Hij is creatief en communicatief vaardig en hij combineert analyse graag met intuïtie.

Ben heeft een breed netwerk binnen gemeentes, de vastgoed wereld en partijen die actief zijn bij gezonde gebiedsontwikkeling. Ben verbindt partijen aan elkaar en creëert sterke samenwerkingsverbanden.

 

Met haar multidisciplinaire achtergrond in vastgoedmanagement en wetenschapscommunicatie weet Nina als geen ander hoe processen rondom gebiedsontwikkeling op de beste manier vormgegeven kunnen worden. Haar brede interesse en ervaring als adviseur voor diverse (semi)publieke organisaties sluit goed aan bij de diversiteit aan kennis die nodig is om een gebied te ontwikkelen.

Nina zet zich in voor het actief betrekken van alle betrokken stakeholders en in het bijzonder de gebruiker, om zo de best passende omgeving te creëren waar mensen zich écht thuis voelen. Hierbij zet ze haar creativiteit graag in om ingewikkelde processen gemakkelijk toegankelijk en leuk te maken.

Wessel is een ervaren adviseur en stadmaker. Als adviseur heeft hij veel ervaring opgedaan in gebiedsontwikkeling en participatietrajecten. Zowel in opdracht van gemeenten als voor vastgoedpartijen. Hij is een stevige en creatieve strateeg die coalities en samenwerkingsverbanden smeedt op basis van een creatieve visie. Hij heeft een talent om coalities te smeden en om te zetten tot actie.  

Naast zijn werk als adviseur heeft hij veel ervaring opgedaan als stadsmaker en sociaal ondernemer. Hij heeft een buurtmoestuin opgezet en als investeerder op eigen risico een sociaal maatschappelijk restaurant ontwikkeld en gebouwd. Hierbij heeft hij veel ervaring en een groot netwerk opgebouwd bij investeerders en sociaal maatschappelijke fondsen. 

Wessel werkt sinds 2015 -regelmatig in opdracht van gemeenten- aan projecten en programma’s waar samenwerking met stadspartners en bewoners centraal staat. In de afgelopen jaren heeft hij daardoor een groot lokaal netwerk opgebouwd met stadsmakers, maatschappelijke organisaties en kunstenaar

Marion ziet potentie in mensen, gebouwen en locaties. Haar ervaring in de projectontwikkeling van woningen, winkels, kantoren en leisure combineert zij met lokale maatschappelijke ambities. Zo ontstaan plannen die veel waarde leveren.

Marion is sterk in het neerzetten van strategische ambities en deze stap voor stap dichterbij te brengen in een passend proces. Zij regelt de flow waarbinnen bedrijven, overheden en investeerders met enthousiasme en vertrouwen kunnen ondernemen en bouwen aan toekomstbestendige plannen.

Marion is het aanspreekpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in een positie binnen Urban Sync.

Onze steden staan voor een enorm grote opgave: we moeten verduurzamen, natuurinclusief ontwerpen en betaalbaar blijven wonen. Iedere dag zet ik mij met veel plezier in om samen met bewoners tot een mooie oplossing te komen.

If you are not prepared to fail, you will never come up with something new” is een quote die ik steeds meer ben gaan waarderen. Concept- en gebiedsontwikkeling is een iteratief en dynamisch proces waarbij je met een idee begint en eindigt met een goed gedragen plan. De weg ernaartoe bestaat uit stuklopen, aanpassen en opnieuw beginnen.

Met mijn ervaring in dit proces help ik organisaties hun doelen te behalen.

Erik is een snelle denker die aan een half woord genoeg heeft voor een heel concept. Met een gecombineerde achtergrond van bouwkunde, planologie en urban strategies & design schakelt hij gemakkelijk tussen schaalniveaus. Zo kan hij grote concepten vertalen naar concrete ideeën die hij vervolgens het liefste mee helpt om te zetten in realiteit. Daarbij gebruikt hij praktisch ontwerp om ideeën tastbaar te maken en over te brengen.

Midden in het aardbevingsgebied heeft Erik veel ervaring opgedaan met complexe dossiers. Hij weet hoe je helder en eerlijk blijft communiceren, moet blijven luisteren, en bovenal de mens niet uit het oog te verliest.

Met haar expertise in gezond stedelijk leven begrijpt Evy als geen ander hoe belangrijk het is om de ruimtelijke en sociale aspecten van gezondheid met elkaar in verbinding te brengen. Haar analytisch vermogen en open blik worden ingezet bij identificeren van gezondheidskansen binnen Sync City. Sync City is een initiatief van Urban Sync dat zich specialiseert in het toetsen van ruimtelijke ingrepen en het effect hiervan op onze gezondheid.

Evy zet zich in om alle betrokken bij gebiedsontwikkeling te betrekken om zo een gezonde leefomgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt, mee kan doen en zijn of haar talenten kan ontplooien.