Urban Sync: gezonde gebiedsontwikkelaars 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je echt een verschil maken in de wereld van stedelijke ontwikkeling? Word dan onderdeel van ons team van gezonde gebiedsontwikkelaars. Als Urban Sync-adviseur werk je zelfstandig of samen met een collega aan eigen projecten voor opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij een gebiedsontwikkelingproject binnen een gemeente, werkt aan een ontwikkelprijsvraag voor een een ontwikkelaar of je bent met je team bezig gezonde concepten te ontwikkelen en te implementeren. Naast eigen opdrachten werk je samen aan stedelijke co-creatie projecten. We doen dit vanuit ons kantoor in PLNT, het centrum van innovation and entrepreneurship in het centrum van Leiden. Ons team is zeer divers en bestaat o.a. uit planologen, stedenbouwkundigen, sociologen, juristen en ontwerpers. Je wordt onderdeel van een gedreven creatief team met een mix van (zeer) ervaren medewerkers. 

Ondernemende doorpakkers gezocht! 

Urban Sync is op zoek naar gemotiveerde  junior, medior en senior adviseurs op HBO/WO niveau met een opleiding in bijv. de built environment, planologie, bestuurskunde en stedenbouw én met een passie voor gezond stedelijk leven. 

  • Junior adviseur: 0-2 jaar werkervaring met stedelijke ontwikkeling; 
  • Medior advsieur: minimaal 2 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau; 
  • Senior advsieur: meer dan 5 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau. 

Je bent creatief en kan zelfstandig opereren. Je kan schrijven, goed communiceren en bent niet bang om voor de groep te staan. Daarnaast ben je een echte netwerker en gemotiveerd om extra te werken als er een deadline is.  

Je krijgt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief en groeiend bedrijf. Doordat wij samenwerken met profit, non-profit, kennisinstellingen en bewoners, krijg je de kans om je snel te ontwikkelen in een groeiende markt van gezonde gebiedsontwikkeling. Wij bieden je een contract aan voor 4-5 dagen per week. 

Wij werken volgens het principe dat je overal kan werken (ook thuis). We organiseren regelmatig teamdagen en we gaan twee keer per jaar een paar dagen met elkaar brainstormen en samen werken aan de toekomst van ons bureau. 

Solliciteer nu in 10 minuten met onze online sollicitatie quizz (zie link hieronder). Je kan ook een motivatiebrief en CV opsturen naar info@urbansync.nl. Op dit moment zijn er geen vacatures voor junior adviseurs maar je kunt altijd een open sollicitatie sturen!

 

 

Sanne zet haar analytisch vermogen in binnen projecten, maar is daarnaast ook verbinder. Zij zet strategieën uit met alle partijen die bij een ontwikkeling betrokken zijn, zoals bewoners, bedrijven, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers. Haar kracht ligt bij het bijeenbrengen van verschillende belangen binnen een project. Zij begeleidt participatie en co-creatietrajecten, heeft verschillende tendertrajecten gewonnen en is ook de drijvende kracht achter Sync City. Met Sync City heeft Urban Sync de ambitie om meetbaar te maken op welke manier ruimtelijke ingrepen effect hebben op onze gezondheid.

Zij geeft een project focus en ontwerpt de structuur waarin projecten worden uitgevoerd. Door haar ervaring als jurist in een corporate omgeving kan zij goed overweg met professionele partijen in de vastgoedwereld maar zij beheerst ook de taal van de gemeenschap. Zij is gedreven, consciëntieus, enthousiast en kan goed mensen en situaties inschatten.

 

Bijdragen aan een gezonde en prettige leefomgeving voor iedereen. Dat is Manon’s missie. Met een achtergrond in antropologie en sociologie richt zij zich het liefst op bottom-up initiatieven voor gezonde gebiedsontwikkeling. Zij weet als geen ander hoe je bewoners en gebruikers hiervoor kan mobiliseren. Lokale impact, daar is het haar om te doen! Manon is expert ten aanzien van de effectiviteit en impact van participatie en co-creatie trajecten.

Zelf is ze stadmaker in de Haagse Schilderswijk waar ze al jaren met plezier woont. Manon is verder een all-round projectmanager met een ‘learning by doing’ mentaliteit. Ze heeft ruimschoots ervaring in de acquisitie, ontwikkeling en uitvoering van projecten. Manon is een echt rasoptimist, ondernemend en verbinder.

Marion ziet kansen om gebouwen en locaties fijner en gezonder te maken voor mensen. Haar ervaring van meer dan 25 jaar in de conceptontwikkeling van woningen, winkels, kantoren en leisure combineert zij met lokale maatschappelijke ambities. Zo ontstaan plannen die veel waarde leveren. Marion is sterk in het neerzetten van strategische ambities en de vervolg stappen om deze dichterbij te brengen in een passend proces. Zij regelt de flow waarbinnen bedrijven, overheden en investeerders met enthousiasme en vertrouwen kunnen ondernemen en bouwen aan haalbare, gezonde en toekomstbestendige plannen. Marion is het aanspreekpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij Urban Sync.

Erik is een snelle denker die aan een half woord genoeg heeft voor een heel concept. Met een gecombineerde achtergrond van bouwkunde, planologie en urban strategies & design schakelt hij gemakkelijk tussen schaalniveaus. Zo kan hij grote concepten vertalen naar concrete ideeën die hij vervolgens het liefste mee helpt om te zetten in realiteit. Daarbij gebruikt hij praktisch ontwerp om ideeën tastbaar te maken en over te brengen.

Midden in het aardbevingsgebied heeft Erik veel ervaring opgedaan met complexe dossiers. Hij weet hoe je helder en eerlijk blijft communiceren, moet blijven luisteren, en bovenal de mens niet uit het oog te verliest.

Met haar expertise in gezond stedelijk leven begrijpt Evy als geen ander hoe belangrijk het is om de ruimtelijke en sociale aspecten van gezondheid met elkaar in verbinding te brengen. Haar analytisch vermogen en open blik worden ingezet bij identificeren van gezondheidskansen binnen Sync City. Haar analytisch vermogen en open blik worden ingezet om te meten met welke ingrepen in het stedelijk weefsel maximale geondheidswinst behaald kan worden.

Evy is gedreven en streeft ernaar om met een wetenschappelijke benadering complexe en integrale opgaven voor gezond stedelijk leven tot de kern te ontrafelen.

Annemiek is een maatschappelijk bewogen en bevlogen projectleider met expertise in duurzaamheid en gezonde stedelijke ontwikkeling. Haar communicatieachtergrond en nieuwsgierige blik zet ze graag in om anderen te betrekken bij ruimtelijke ontwikkelingen en stedelijke uitdagingen. Denk aan de energietransitie of de komst van een nieuwe wijk.
Van nature is Annemiek een verbinder met een groot inlevingsvermogen. Ze is gewend om in projecten te schakelen tussen diverse gesprekspartners en stakeholders. En in een rol als gespreksleider of talkshowhost is ze helemaal in haar element.

Door haar opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling, Climate & Management weet Sandra maar al te goed welke stedelijke opgaven er spelen. Ze ziet het als een uitdaging om de wensen en eisen van bewoners en stakeholders te verzamelen en deze te vertalen naar een goed afgewogen concept en ontwerp. Haar interesse en kennis liggen bij klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit, vergroening van de stad en gezonde stedelijke gebiedsontwikkeling.

Naast haar werk bij Urban Sync zet ze zich ook in voor jongerenparticipatie bij Y-US. Ze praat mee als expert aan de vergadertafel (met de stem van jongeren in haar achterhoofd) én probeert jongeren te bereiken en enthousiasmeren om zelf mee te denken over hun wijk.

Met zijn opleiding als technisch planoloog en een hart voor duurzaamheid en groen wil Per het ruimtelijk domein gezonder en toekomstbestendiger maken. Bij Urban Sync zet hij zijn technische achtergrond, analytisch denkvermogen en affiniteit met ICT in bij het meetbaar maken van gezondheid in het ruimtelijk domein.

Per heeft een brede interesse en een open geest. Dit tezamen met een holistisch wereldbeeld zorgt ervoor dat hij verschillende vraagstukken aan elkaar kan koppelen. Gezondheid, duurzaamheid, groen, mobiliteit zijn volgens Per allemaal thema’s die met elkaar verbonden zijn.

De office manager van Urban Sync