Adviseur

Vacature Senior Adviseur

Vacature Senior gebiedsontwikkeling

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je echt een verschil maken in de wereld van stedelijke ontwikkeling? Wordt dan onderdeel van ons team van gezonde gebiedsontwikkelaars. Als senior adviseur bij Urban Sync werk je zelfstandig of samen met een collega aan eigen projecten voor opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij een gebiedsontwikkelingsopgave in opdracht van een gemeente, je zit in een tenderteam van een ontwikkelaar, of je bent aanjager in de duurzaamheidstransitie. Naast eigen opdrachten werk je samen met de andere teamleden aan co-creatie projecten.


ONDERNEMENDE DOORPAKKERS GEZOCHT

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan bijvoorbeeld als ZZP-er, bij een gemeente, of een adviesbureau. Je hebt ervaring in projecten in binnenstedelijke (her)ontwikkeling en duurzaamheid. Je kan goed schrijven en hebt een passie voor de ruimtelijke ordening van de stad. Je bent een echte creatieve ondernemer die goed zelfstandig kan opereren. Je kan goed communiceren en bent niet bang om voor de groep te staan. Daarnaast ben je een echte netwerker en ben je bereid om door te werken als er een deadline is. Je hebt een opleiding planologie, bestuurskunde, stedenbouw of vergelijkbaar op de universiteit afgerond,

WIJ BIEDEN

Bij ons word je onderdeel van een creatief team met ervaren partners en frisse jonge jmedewerkers. Als senior adviseur heb je een zelfstandige rol, maar je werkt ook mee aan de kennisoverdracht in het team.

Je krijgt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief en groeiend bedrijf. Doordat wij samenwerken met profit, non-profit, kennisinstellingen en bewoners krijg je de kans om je snel te ontwikkelen in een groeiende markt van gezonde gebiedsontwikkeling. Wij bieden je een contract aan voor 4-5 dagen per week.

Heb je interesse in een gesprek neem dan contact op met Marion