Vacature: ondernemende doorpakkers gezocht!

Urban Sync: gezonde gebiedsontwikkelaars 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je echt een verschil maken in de wereld van stedelijke ontwikkeling? Word dan onderdeel van ons team van gezonde gebiedsontwikkelaars. Als Urban Sync-adviseur werk je zelfstandig of samen met een collega aan eigen projecten voor opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij een gebiedsontwikkelingproject binnen een gemeente, werkt aan een ontwikkelprijsvraag voor een een ontwikkelaar of je bent met je team bezig gezonde concepten te ontwikkelen en te implementeren. Naast eigen opdrachten werk je samen aan stedelijke co-creatie projecten. We doen dit vanuit ons kantoor in PLNT, het centrum van innovation and entrepreneurship in het centrum van Leiden. Ons team is zeer divers en bestaat o.a. uit planologen, stedenbouwkundigen, sociologen, juristen en ontwerpers. Je wordt onderdeel van een gedreven creatief team met een mix van (zeer) ervaren medewerkers. 

Ondernemende doorpakkers gezocht! 

Urban Sync is op zoek naar gemotiveerde  junior, medior en senior adviseurs op HBO/WO niveau met een opleiding in bijv. de built environment, planologie, bestuurskunde en stedenbouw én met een passie voor gezond stedelijk leven. 

  • Junior adviseur: 0-2 jaar werkervaring met stedelijke ontwikkeling; 
  • Medior advsieur: minimaal 2 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau; 
  • Senior advsieur: meer dan 5 jaar ervaring, opgedaan bij een ontwikkelaar, gemeente, woningcorporatie of adviesbureau. 

Je bent creatief en kan zelfstandig opereren. Je kan schrijven, goed communiceren en bent niet bang om voor de groep te staan. Daarnaast ben je een echte netwerker en gemotiveerd om extra te werken als er een deadline is.  

Je krijgt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een innovatief en groeiend bedrijf. Doordat wij samenwerken met profit, non-profit, kennisinstellingen en bewoners, krijg je de kans om je snel te ontwikkelen in een groeiende markt van gezonde gebiedsontwikkeling. Wij bieden je een contract aan voor 4-5 dagen per week. 

Wij werken volgens het principe dat je overal kan werken (ook thuis). We organiseren regelmatig teamdagen en we gaan twee keer per jaar een paar dagen met elkaar brainstormen en samen werken aan de toekomst van ons bureau. 

Solliciteer nu in 10 minuten met onze online sollicitatie quizz (zie link hieronder). Je kan ook een motivatiebrief en CV opsturen naar info@urbansync.nl.