Door: Maurits
Leestijd < 1 minuut

Urban Sync in de krant

Urban Sync heeft zich samen met verschillende stedenbouwkundigen en architecten in Team Triangel (Tangram Architectuur en Stedelijk landschap, MUST, Urban Sync, Arcadis, Fakton, Becx & van Loon) gebogen over een toekomstvisie voor de omgeving Fellenoord-station in Eindhoven.

Ons team heeft zich vooral gericht op de manier waarop de visie voor het gebied ontwikkeld moet worden. Om zoveel mogelijk belanghebbenden te betrekken heeft het team een spel ontwikkeld, Fellenopoly (samentrekking van Fellenoord en Monopoly). ,,Daarin breken we een gebiedsontwikkeling op in kleine stukjes die je bespreekt met partijen, zoals bewoners en bedrijven. Daar komt een akkoord uit. Dat is heel belangrijk voor het draagvlak”, aldus Mispelblom Beyer.

Het Eindhovens Dagblad heeft een uitgebreid artikel geschreven over de plannen die wij gemaakt hebben voor Fellenoord in het kader van Stad van de Toekomst. Veel leesplezier!

Klik hier om het artikel te lezen.

 

694