Door: Sanne Botterweg
Leestijd < 1 minuut

Urban Sync spreekt bij Pakhuis de Zwijger

Sanne Botterweg, partner van Urban Sync, doet mee aan de laatste aflevering van de reeks Gezonde Leefomgeving. De serie livecasts van Pakhuis de Zwijger stelt de volgende vraag centraal: wat is ervoor nodig om de stad van de toekomst niet allen duurzaam, prettig en eerlijk te maken maar ook gezond! 

In de laatste aflevering ‘Van Utopie naar Realiteit’ gaan we in op de vraag: hoe maak je de ambities van de gezonde stad waar? Ligt dat op het gebied van geld of dat niet alleen? Samen met een ontwikkelaar, een belegger, de lokale overheid en het rijk moet dit vraagstuk worden aangepakt. En dan draait het wat Sanne betreft niet alleen om geld, maar ook om de wil om samen te werken en de manier waarop je dat doet. Onze Sync City aanpak speelt daarbij natuurlijk wat ons betreft een grote rol. 

Waar: livecast van Pakhuis de Zwijger via https://dezwijger.nl/programma/van-utopie-naar-realiteit 

Wanneer: maandag 7 juni 20:30 

 

Created by Leon de Poorter | Life Through Pixels

 

Volledige video: